Frakt

För privatpersoner kostar det 49 SEK, vid retur kostar det 100 SEK för returfrakt. För företag och återförsäljare; kontakta oss för gällande villkor.

Danmark och Finland 

Vi skickar till Danmark och Finland via DHL Parcel connect och leveranskostnad är f.n 100 SEK.
För outhämtade paket debiteras 200 SEK för att täcka omkostnader. 

Leveransvillkor

Normal leveranstid från MyK. Bags Sweden är 1-3 arbetsdagar. Danmark och Finland något längre. Vi packar och skickar under arbetsdagar och order som kommer in före kl 11.00 skickas samma dag. Vissa produkter kan under högsäsong eller hög belastning ha något längre leveranstid. Om en produkt är slut i lagret så kan extra leveranstid tillkomma då vi får beställa från leverantören.  

Alla leveranser sker med DHL till ditt utlämningsställe. För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 150 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat för oss att skicka paktetet samt ta det i retur. 

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager. Har du inte mottagit detta inom 3 arbetsdagar så kontakta oss.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till transportören direkt och sedan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butik i Kungsbacka

Om du har möjlighet kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik i Kungsbacka. Vi finns på Vallgatan 2. När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Vi kontaktar dig när dina varor är redo att hämtas upp.