Varumärket myk. bags

MyK. är ett nytt trendigt designmärke från Holland och är grundat av Maaike Koemans.
I hennes design tror Maaike på kraften i det enkla och stilrena.

"Be who you are,
don’t pretend to be someone else.
Be the best version of you"

Maaike Koemans, ägare och designer.

PRODUKTEN OCH SKÖTSEL

Vi på MyK. vill att ni ska kunna njuta av dina produkter så länge som möjligt. En MyK. produkt står för god kvalité, grym funktionalitet och tidlös design.

Våra produkter är gjorda av mjukt, karaktäristiskt och naturligt skinn.
Det är viktigt för oss att skinnet känns, doftar och ser ut som äkta skinn. Det är därför som skinnet vi använder inte är belagt vilket ger oss ett skinn som behåller sin naturliga patina.

Naturligt skinn blir vackrare med tiden så ju längre du använder din MyK. produkt; desto vackrare blir den!

Skinnet är anilinfärgat skinn från Indien som är skinn av högsta möjliga kvalitet. Det anilinfärgade skinnet får behålla sin naturliga yta, vilket betyder att lädret kan andas och åldras med tiden. Eftersom skinnet är en handgjord läderprodukt så är märken på lädret en naturlig del av huden och garvningen. Märken kan bero på insektsbett eller andra permanenta märken från kons livstid, väskan görs i hela skinnstycken vilket medför att dessa märken kan finnas kvar.
Färgvariationer beror på den handgjorda infärgningen och kan variera på samma sätt som skinnen varierar i karaktär vilket medför att varje exemplar blir unikt.

Detta läder har en enastående skinnkänsla och om det sköts på rätt sätt är det nästan outslitligt.

Det är dock ganska så känsligt mot fläckar eftersom det inte har någon ytbehandling. Rekommenderar att behandla väskan med impregneringsspray eller ofärgat vax en gång per år för att bibehålla skinnets mjukhet. Testa på en mindre synlig yta först innan du applicerar det över hela väskan för att se effekten.