Returer & Reklamationer

 

Vill ni av någon anledning returnera en vara så skicka ett mail till retur@myk-bags.se alternativt använd er av formuläret här på sidan: Skriv ordernummer och vad ni vill returnera. Skriv kort om anledningen till returen. Gäller det en reklamation så ange detta. För att kunna göra en retur måste ni maila oss senast 14 dagar efter ni har mottagit varan. Därefter har ni 14 dagar på att returnera varan. 

Vi försöker svara inom 24 timmar på alla returmail. Har ni inte fått ett svar inom 48 h (två arbetsdagar) så skicka ett nytt mail.

När vi har mottagit ert mail så kontaktar vi er och kommer skicka ut en returfraktsedel om vi har godkänt returen/reklamationen, som ni kan enkelt printa ut och fästa på paketet. Sedan lämnar ni in det till närmsta DHL-ombud. När vi har mottagit er retur så krediterar/makulerar vi er Klarna-faktura alternativt sätter tillbaka motsvarande belopp på ert kontokort. Vid en eventuell retur så drar vi av en kostnad på 100 SEK för returfrakten. Vid reklamation av en vara som är trasig eller har andra produktionsfel är det fri returfrakt. Vi tar ej emot reklamationer på grund av märken eller rispor i skinnet.

Vi har enligt lag 30 dagar på oss att betala tillbaka returer/reklamationer men har som målsättning att göra det snabbare än så. Om vi ej godkänner returen på grund av att varan är använd eller förstörd kommer vi kontakta er angående detta snarast.

Har ni några ytterligare funderingar så får ni gärna kontakta oss snarast så hjälper vi er direkt.

 

RETUR/REKLAMATION

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer